keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Lokakuu 2012

Noniin, se on sitten lokakuun viimeinen päivä ja ensimmäistä kertaa tulot ja menot sentilleen syynissä. Tuossa laskeskellessa mietin otanko kuun rahoihin mukaan tilin saldon kuun ensimmäiseltä päivältä ja päädyin siihen että otan, koska teen laskelman aina kokonaiselta kuukaudelta joka kuun viimeinen päivä ja tämä on ensimmäinen, siksi. Tältä näytti siis minun lokakuuni:

Tilin saldo 1.10        +859,90
Tulot                   +2870,10

Lainat+asuminen         -850,-
Laskut                  -235,75
Kauppa                  -376,46
Lääkäri+apt.            -126,99
Veikkaus+ray            -42,70
Huvit                   -40,06
Sekalainen              -191,99
Säästöön                -286,45 + 200,-

Heitto k.pidossa        -4,-


+ 3730,-
- 2350,40

+ 1375,60


Sen verran analysointia kategorioista, että tulot sisältävät syyskuun viiden päivän palkan+kaikki lomarahat, 45e lapsilisää, 88e kotihoidontukea ja syntymäpäivälahjaksi saamani käteiset+lahjakortin.
Lainat ja asuminen; Vastike, asuntolainat, autolaina sekä opintolaina.
Huveihin sisältyi tässä kuussa ainoastaan yksi HopLop-käynti ja muutama Makuunireissu. Lähinnä karkkia. Sekalaisiin sitten lukeutui kaikki muu, mm. parkkimaksuja, vanhimman tytön viikkorahaa, YKSI noutokahvi (sekin sairaalassa), heh, Tiimari- ja Ikeakäynti. Ikeasta oli haettava tyttärelle lipasto että saa kaikki lelunsa johonkin siivottua pois lojumasta. Säästöosiossa tuo 200e on varattu joulukuussa maksettaviin mätkyihin. 
Laskuja tässä kuussa oli suhteellisen vähän, ei tainnut olla kun puhelinlasku, yksi vakuutusmaksu ja.. Öh. Olihan siinä kahden kuukauden sähkölaskukin. No mutta, vakiona kuukaudessa ei tule kun se pelkkä puhelinlasku. Liittymän vaihto on ensi kuussa edessä kun kytkysopimus loppuu, ja pitäisi löytää joku halpa  pakettiliittymä.

Mutta niinkuin taisin edellisellä kerralla kirjottaakin, tästä jäljellä olevasta saldosta on lainatilille vielä ennen seuraavaa rahapäivää siirrettävä 700,- tulevia lyhennyksiä varten. Nyt kun tarkemmin syynäsin tukipäivät ja lainanlyhennyspäivän, ne ovat tarkalleen ottaen samat enkä uskalla jättää sen varaan että aamulla ehdin siirtämään lainanhoitotilille rahat ennenkun ne sieltä pankki vie. Parempi siis pelata varman päälle ja siirtää jo näistä rahoista, loppujen lopuksihan se on ihan sama koska ne sinne laitan kun laitettava joka tapauksessa on.

Huuto.netistä lokakuun tuotto oli huimat 16,50e joita en tuloihin laskenut mukaan, mutta sieltä saatava tuotto menee suoraan säästötilille.

Näillä mennään, hyvältä tuo saldo omaan silmään vielä näyttää :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti